Estetska kirurgija

Dermalni fileri
Opis zahvata


Dermalni fileri se u estetici koriste za popunjavanje bora te poboljšanje kontura i revitalizaciju lica. Glavni sastojak dermalnih filera je hijaluronska kiselina koja se inače prirodno sintetizira u našem tijelu i ima funkciju prenošenja i vezivanja vode. Postupak je brz (10-15 minuta), siguran i rezultati su vidljivi odmah nakon samog apliciranja. Prije tretmana moguće je nanošenje anestetske kreme što ga čini potpuno bezbolnim.

Rezultati su trenutačni i dugotrajni, ali ne i permanentni. Tretman usana je obično potrebno ponoviti nakon otprilike 6 mjeseci dok tretmani bora i lica mogu trajati 6-12 mjeseci. U našoj Poliklinici koristimo vrhunske hijaluronske filere tvrke Juvéderm®; Volbella, Volift, Voluma, Ultra Smiler, Ultra 2 i Ultra 3 filer, ovisno o indikaciji i području tretiranja.Kandidati


Dermalni fileri prikladni su za sve osobe koje žele vratiti mladolik izgled i volumen kože te popuniti bore.Oporavak


Tretirano područje lica može biti blago otečeno što se u potpunosti povuče nakon par dana, a crvenilo na mjestu aplikacije nestaje kroz nekoliko sati. Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Brzo i jednostavno

Naručite se za pregled

Spremni smo za bilo koju vrstu problematike vezanu uz vaše oči. Pošaljite nam upit i u najkraćem mogućem roku dobiti ćete odgovor od našeg stručnog tima.
  Kontakt


  Telefon

  +385 1 3702-201
  +385 91 470-2201


  Lokacija

  Ilica 129,
  10000 Zagreb


  Email

  info@poliklinikavukas.hr
  Pratite nas na društvenim mrežama


  www.facebook.com/ocnapoliklinikadrvukas


  www.instagram.com/ocnapoliklinika_drvukas
  Copyright by Očna poliklinika dr. Vukas 2021. Sva prava pridržana.

  Copyright Očna poliklinika dr. Vukas. Sva prava pridržana