Očna poliklinika dr. Vukas - O nama

O nama

Poliklinika Vukas posljednjih 20 godina vodeća je ustanova u dijagnostici i kirurgiji oka na širem području regije.

Utemeljeni smo 1995. godine u Zagrebu od strane dr. Zdeslava Vukasa, svjetski priznatog oftalmologa koji je oko sebe okupio stručnjake iz cijele Hrvatske.

Status vodećeg oftalmološkog centra u regiji ponosno nosimo zahvaljujući znanju i posvećenosti naših specijalista te zdravstvenih djelatnika koji su osposobljeni za svaku vrstu problematike u području dijagnostike i kirurgije. Naš liječnički tim sastoji se od 6 specijalista i subspecijalista koji svojim individualnim pristupom, stručnošću, predanošću i iskustvom vode brigu o zdravlju vaših očiju!

U želji za napretkom, praćenjem trendova i pružanjem samo najbolje usluge, ponudu smo proširili s najpopularnijim estetskim tretmanima lica na svijetu – hijaluronskim dermalnim filerima i Vistabel terapijom bora lica.

U našem poslovanju držimo korak sa svim novitetima i inovacijama u području oftalmologije i estetike lica kako bismo, ne samo ispunili već i, nadmašili vaša očekivanja!

Vi ste ti koji nas uvijek motivirate i potičete da budemo još bolji jer vaš vid naša je misija!

Hvala vam na povjerenju!

Uspješno obavljenih operativnih zahvata

Zadovoljnih pacijenata

Godina iskustva

Usluge

Pronađite detaljne informacije o svim uslugama iz naše bogate ponude. Tu smo za vas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Naši doktori

    Naručite se za pregled

    Kako do nas

    +385 1 3702 201

    info@poliklinikavukas.hr

    Selska cesta 90 b, 10000 Zagreb