dr. med.

Zdeslav Vukas


  • Profesionalno iskustvo >
  • Specijaliziran za >
1995. osniva Ordinaciju za očne bolesti, a već 1996. osniva Očnu polikliniku.U Poliklinici se od samog utemeljenja u redovnom programu izvode operacije prednjeg segmenta oka koje izvodi dr. Vladimir Pfeifer, oftalmokirurg čija je metoda operacije sive mrene visoko pozicionirana u svjetskoj oftalmokirurgiji.
Od 2002.godine u Poliklinici se izvode i zahtjevne i složene operacije stražnjeg segmenta oka (PPV) od strane tima na čelu s prof.dr. Simom Pavlovićem sa sveučilišne klinike u Giessenu, Njemačka. Surađujući s vrhunskim stručnjacima i primjenom najsuvremenije dijagnostike, Očna poliklinika na čelu s dr Vukasom afirmira se kao jedna od vodećih ustanova za očne bolesti u regiji. Od 1990. dr. Vukas dugi niz godina surađuje kao konzilijarius u Općojbolnici Brežice, a povremeno i u Ambulanti za očne bolesti u Krškom, Slovenija.

Uz to istovremeno redovno obavlja poslove specijalista oftalmologa u Klinici za očne bolesti Kliničke bolnice “Sestre milosrdnice” u Zagrebu 10 godina . 2003. god. postaje suosnivač i suvlasnik VISUMED laserskog centra u Zagrebu za korekciju ametropija kao dijela njemačkog VISUMED međunarodnog lanca za lasersku kirurgiju oka. Nakon završene obuke i položenog ispita za rad na EXCIMER laserima nove generacije u Koelnu, započinje s radom u laserskom Visumed centru u Zagrebu i to na EXCIMER MEDITEC MEL 80 laseru za skidanje dioptrija. 2008.god., nakon kompletirane edukacije u Munchenu, Njemačka, osposobljen je za rad na femto laseru najnovije generacije – iFS INTRALASE kao i na Excimer laseru posljednje generacije, Abbottovom VISX- S4 iR laseru. Član je Hrvatskog oftalmološkog društva, Europskog udruženja za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS), te Američke oftalmološke akademije.

  • Operaciju sive mrene
  • Lasersku korekciju dioptrije
  • Ugradnju intraokularne leće
  • ….


Working hours
Kontakt


Telefon

+385 1 3702-201
+385 91 470-2201


Lokacija

Ilica 129,
10000 Zagreb


Email

info@poliklinikavukas.hr
Pratite nas na društvenim mrežama


www.facebook.com/ocnapoliklinikadrvukas


www.instagram.com/ocnapoliklinika_drvukas
Copyright by Očna poliklinika dr. Vukas 2021. Sva prava pridržana.

Copyright Očna poliklinika dr. Vukas. Sva prava pridržana