Dr. med. Zdeslav Vukas
Dr. med. Zdeslav Vukas
Dr. Zdeslav Vukas
Dr. med. Zdeslav Vukas

Oftalmologija

Dr. Zdeslav Vukas je svjetski priznati oftalmolog s dugogodišnjim iskustvom vođenja Poliklinike i vrhunskog liječničkog tima. Pod njegovim vodstvom koje se uvijek temeljilo na suradnji s najboljim stručnjacima iz struke i primjenom najsuvremenije tehnologije, Očna poliklinika dr. Vukas afirmirala se kao jedna od vodećih ustanova za očne bolesti u regiji.

Dr. Vukas ujedno je i začetnik refraktivne i implantacijske kirurgije u Hrvatskoj te je prvi uveo inovativne postupke u operacijama sive mrene poput – malog reza bez šava, implantacije savitljivih leća te implantacije toričnih i multifokalnih implantata.

Uz vodstvo Poliklinike, svoju bogatu karijeru gradio je dugi niz godina i kao liječnik savjetnik u Općoj bolnici Brežice te u Ambulanti za očne bolesti u Krškom. Istovremeno, deset godina bio je zaposlenik Klinike za očne bolesti ´Sestre milosrdnice’ u Zagrebu kao specijalist oftalmolog.

Doktor Vukas 2003. godine postaje suosnivač i suvlasnik VISUMED laserskog centra u Zagrebu za korekciju anomalija oka, u sklopu vrhunskog njemačkog VISUMED međunarodnog lanca za lasersku kirurgiju oka. Nakon završene obuke i položenog ispita za rad na EXCIMER laserima nove generacije u Kölnu, započinje s radom u laserskom Visumed centru u Zagrebu i to na EXCIMER MEDITEC MEL 80 laseru za skidanje dioptrije. Također, 2008. godine završio je edukaciju za rad na femto laseru najnovije generacije – iFS INTRALASE kao i na Excimer laseru te Abbottovom VISX- S4 iR laseru. U posljednjih desetak godina izveo je preko 3000 laserskih korekcija vida!

Aktivan je član je Hrvatskog oftalmološkog društva, Europskog udruženja za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS) te Američke oftalmološke akademije.

Aktivno se služi engleskim jezikom.

Speciality Specijalist oftalmologije

jj

Nunc interdum sapien ut mauris maxi us consectetur porta nunc. Con vallislo em ipsum dolor sit amet onsec tet.

Working hour

Mon – Fri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sat – Sun: Closed

650 Birmingham St,
London 3000, UK

Follow us: