Estetska kirurgija

Vistabel terapija lica
Opis zahvata


Vistabel terapija bora lica (botox) najpopularniji je anti age tretman na svijetu. Aplikacijom prirodno pročišćenog proteina izvedenog iz bakterije clostridium botulinium, djelujemo na male mišiće lica te ih omekšavamo što rezultira uklanjanjem bora na čelu, bora nastalih mrštenjem te sitnih bora oko očiju. Nakon precizne identifikacije pozicije mišića, od strane naših vrhunskih stručnjaka, Vistabel se aplicira u željeno područje.

Opušta mišiće koji su svojim radom uzrokovali neželjene bore te dolazi do opuštanja istih, a koža se zateže i zaglađuje. Tretman traje svega 10-15 minuta, bezbolan je, a rezultati su vidljivi nakon  2-5 dana. Trajanje konačnog rezultata varira, ali najčešće je od 4-6 mjeseci.Kandidati


Vistabel terapija bora lica prikladna je za sve osobe koje žele osvježiti svoj izgled i prevenirati nastajanje novih bora.

Najčešće se koristi u uklanjanju bora na čelu (horizontalnih i vertikalnih – bora „mrštilica“) i  sitnih bora s vanjske strane očiju (bore smijalice).Oporavak


Na mjestu uboda može se pojaviti blaga modrica koja će nestati kroz par dana. Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Brzo i jednostavno

Naručite se za pregled

Spremni smo za bilo koju vrstu problematike vezanu uz vaše oči. Pošaljite nam upit i u najkraćem mogućem roku dobiti ćete odgovor od našeg stručnog tima.
Kontakt


Telefon

+385 1 3702-201
+385 91 470-2201


Lokacija

Ilica 129,
10000 Zagreb


Email

info@poliklinikavukas.hr
Pratite nas na društvenim mrežama


www.facebook.com/ocnapoliklinikadrvukas


www.instagram.com/ocnapoliklinika_drvukas
Copyright by Očna poliklinika Dr. Vukas 2019. Sva prava pridržana.

Copyright Očna poliklinika Dr. Vukas. Sva prava pridržana