Specijalist oftalmologije, sub. stražnjeg i prednjeg segmenta oka

prof. dr. sc. Damir Bosnar


  • Profesionalno iskustvo >
  • Specijaliziran za >

Dr. Damir Bosnar najviše se bavi liječenjem bolesti stražnjeg segmenta oka i vitreoretinalnom kirurgijom koja mu je, uz operaciju sive mrene, od primarnog interesa u svakodnevnom stručnom i znanstvenom radu. Cilj mu je omogućiti pacijentima što kvalitetniji i ispunjeniji život pomoću oftalmološkog liječenja.

Dr. Bosnar završio je dva poslijediplomska studija od kojih je jedan na Medicinskom fakultetu, a drugi na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu gdje je i obranio disertaciju kojom je stekao naslov doktora znanosti. Tijekom 2011. godine postaje naslovni docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a izabran je za izvanrednog profesora na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku. Njegov klinički rad oduvijek prati i onaj znanstveno – nastavnički, prošao je brojna inozemna usavršavanja te je autor i koautor brojnih znanstvenih radova.

Nekoliko godina zaredom, prema izboru pacijenata, portal Najdoktor proglasio ga je jednim od najboljih oftalmologa u Hrvatskoj na što smo iznimno ponosni!

  • Operaciju sive mrene
  • Lasersku korekciju dioptrije
  • Ugradnju intraokularne leće
  • ….


Working hours
Kontakt


Telefon

+385 1 3702-201
+385 91 470-2201


Lokacija

Ilica 129,
10000 Zagreb


Email

info@poliklinikavukas.hr
Pratite nas na društvenim mrežama


www.facebook.com/ocnapoliklinikadrvukas


www.instagram.com/ocnapoliklinika_drvukas
Copyright by Očna poliklinika dr. Vukas 2021. Sva prava pridržana.

Copyright Očna poliklinika dr. Vukas. Sva prava pridržana