Skidanje dioptrije

Prof.dr.sc. Damir Bosnar

Laserska korekcija vida (SMILE)

Jeste li znali da čak 84% ljudi navodi vid kao najbitnije osjetilo? U potpunosti se slažemo! Svaka osoba koja ima problem s vidom dobro je upoznata s činjenicom koliko to može biti ograničavajuće, kako u svakodnevnim aktivnostima, tako i u onim posebnim trenucima i doživljajima koji obogaćuju naš život.

20 – 40 godina

Ugradnja PREMIUM očnih leća

Velika vam je želja riješiti se naočala ili leća, ali se na oftalmološkom pregledu potvrdilo da niste idealan kandidat za lasersku korekciju vida? Ne brinite, postoji rješenje! U Poliklinici Vukas ugrađujemo različite PREMIUM intraokularne leće koje trajno rješavaju razne problematike vida, a optička pomagala postaju stvar prošlosti.

40 – 90+ godina

Ugradnja STAAR ICL fakičnih leća

Vaše oči i vaš vid jedinstveni su, a ICL STAAR fakične leće predstavljaju upravo to -personalizirani pristup korekciji vida, prilagođen samo vašim specifičnim potrebama! Što su to točno ICL STAAR leće, koje su njihove prednosti i zašto imaju transformacijski učinak na živote pacijenata, saznajte u nastavku!

20 – 60 godina

Zahvate izvode

  • Damir BosnarProf. dr. sc. Damir Bosnaročna pozadina, refraktivna kirurgija, siva mrenaSaznajte više
  • Neven MiličićDr. med. Neven Miličićopći oftalmološki pregledi, refraktivna kirurgija, dječja oftalmologijaSaznajte više
Prof.dr.sc. Damir Bosnar

Pošaljite nam upit

    Poliklinika Vukas
    Kako Vam možemo pomoći? Pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.