Dermalni fileri

20% popustana sve vrste dermalnih filera
Naručite se

Želite osvježiti lice, a pritom zadržati prirodan izgled? Hijaluronski dermalni fileri su idealno rješenje! Posljednjih desetak godina opravdano nose prvo mjesto među preparatima za revitalizaciju lica. Razlozi njihove popularnosti leže u jednostavnosti primjene, sigurnosti i brzo vidljivim rezultatima.

Opis zahvata

Glavni sastojak dermalnih filera je hijaluronska kiselina koja je ujedno i sastavni dio naše kože. Zaslužna je za mladolik izgled i hidrataciju jer ima funkciju prenošenja i vezivanja vode na sebe. S godinama i procesom starenja, njezina količina se smanjuje, a rezultat je suha i opuštena koža bez volumena. No, uz aplikaciju dermalnih filera sve je nadoknadivo!

U Poliklinici Vukas hijaluronski fileri koriste se za popunjavanje bora i poboljšanje kontura lica te povećanje usana.

Najčešća područja primjene dermalnih filera:

  • pušačke bore oko usana (perioralne)
  • bore koje se protežu od usana prema nosu (nazolabijalne)
  • bore na vanjskoj strani očiju (periorbitalne)
  • povećanje usana
Dermalni fileri - Poliklinika Vukas

Važno je napomenuti kako se aplikacijom hijaluronskih filera postiže prirodan, zdrav i pomlađen izgled bez ugrožavanja mimike lica. Također, njihovom primjenom i usne dobivaju željenu punoću te dodatan volumen koji se često s godinama izgubi.

U ponudi Poliklinike Vukas možete pronaći dva poznata brenda filera:

Juvéderm® hijaluronske dermalne filere – riječ je o svjetski poznatim preparatima koje proizvodi američka tvrtka Allergan, kompanija koja je među prvima započela razvoj estetskih tretmana pomlađivanja još prije 35 godina.

Vrste Juvéderm® filera iz ponude; Volbella, Volift, Voluma, Ultra Smile, Ultra 2 i Ultra 3 filer. Njihova primjena ovisi o indikaciji i području tretiranja.

Belotero fileri – proizvodi velikog svjetskog proizvođača Merz Aestheticsa kojima ćete postićiv njegovan i svjež izgled te ujedno istaknuti najbolje karakteristike vašeg lica i usana.

Vrste Belotero filera iz ponude: Belotero Intense, Belotero Lips (Shape&Contoure).

Kandidati

Dermalni fileri prikladni su za sve osobe koje žele vratiti mladolik i svjež izgled, popuniti bore i/ili povećati usnice. Dobna granica nije određena, mogu se primjenjivati već i pri prvim znakovima starenja.

Idealan ste kandidat ako na prirodan, suptilan i neinvazivan način želite poboljšati izgled kože. I to sve u samo jednom dolasku.

Estetika lica - Poliklinika Vukas

Priprema

Prije samog tretmana potrebno je napraviti detaljne konzultacije s našom dr. Jasenkom Pičman, vrhunskom stručnjakinjom u brojnim estetskim tretmanima pomlađivanja. Tijekom konzultacija savjetovat će vas i odrediti točna područja aplikacije te koja količina preparata je potrebna za željeni rezultat.

Na dogovoreni termin dođite bez šminke.

Tijek Zahvata

Nakon konzultacija, dr. Pičman odabrat će idealan preparat za vas s obzirom na željeni rezultat. Prije same aplikacije medicinska sestra nanosi anestetsku kremu na područje koje će se tretirati kako bismo vam osigurali što ugodniji tretman. Filer se aplicira vrlo tankom iglom u željeno područje, a za vrijeme tretmana uvijek možete pogledati efekt učinjenog. Također, prije ili nakon aplikacije, možete tražiti na uvid certifikat preparata koji se koristi, odnosno potvrdu da je riječ o originalnom, pravilno skladištenom i ispravnom dermalnom fileru koji ima svoj serijski broj.

Trajanje postupka ovisi o regiji koja se tretira i količini preparata koji se aplicira, najčešće od 20-40 minuta. Prvi rezultati vidljivi su već nakon nekoliko dana, a dok je za potpuni rezultat potrebno desetak dana da bi se hijaluronska kiselina pravilno raspodijelila i dala svoj finalni učinak. S Juvederm filerima, odličan rezultat se može zadržati od 6 – 12 mjeseci nakon primjene.

Mjere opreza

Moguća je alergijska reakcija u samo iznimno rijetkim slučajevima jer je riječ o prirodnom sastojku koji je sastavni dio naše kože. Izrazito je bitno da se prepustite u ruke certificiranih stručnjaka i profesionalnih liječnika koji izvrsno poznaju anatomiju lica.

Oporavak

Tretirano područje lica može biti blago otečeno što u potpunosti nestaje nakon nekoliko dana, a crvenilo na mjestu aplikacije povlači se već i kroz nekoliko sati. Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Estetika lica - Poliklinika Vukas

Cijena

Do kraja mjeseca iskoristite 20% POPUSTA na sve vrste dermalnih filera iz naše ponude! Popust ostvarite dolaskom na lokaciju ili putem internet bankarstva. Cijene dermalnih filera možete pronaći u aktualnom CJENIKU Poliklinike Vukas.

Cijena tretmana u Poliklinici Vukas podrazumijeva cijenu preparata, pripremu i postupak tretmana te, ako je to potrebno, kontrolu.

U suradnji s bankama, Poliklinika Vukas osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu zahvata možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike OVDJE.

Tretman izvodi

  • dr. Jasenka PičmanDr. med. Jasenka Pičmanopći oftalmološki pregledi, očna pozadina, estetski tretmani licaSaznajte više

Pošaljite nam upit

    Poliklinika Vukas
    Kako Vam možemo pomoći? Pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.