Vistabel terapija bora lica

Vistabel terapija bora lica

Proces starenja možda ne možemo zaustaviti, ali ga definitivno možemo usporiti! Kako? Najpopularnijim anti age tretmanom na svijetu – Vistabel terapijom bora lica. Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji se koristi u medicini već preko stotinu godina!

Opis zahvata

Vistabel terapija bora lica je najpopularniji i najdjelotvorniji anti age tretman na svijetu. Njegovom aplikacijom omekšavaju se, ‘uspavljuju’ i kontroliraju mišići lica koji su ujedno i jedan od glavnih faktora nastajanja, svima nam neželjenih, tragova starenja. Vistabel djeluje tako što blokira receptor u živcu i time sprječava aktivaciju mišića kod određenih facijalnih ekspresija poput mrštenja ili škiljenja.
Najčešća područja primjene Vistabela u estetici:

  • horizontalne bore na čelu
  • vertikalne bore na čelu (bore mrštilice)
  • sitne bore s vanjske strane očiju (bore smijalice)

Posljednja dva desetljeća donio je najveći napredak u estetskoj medicini, ali njegova primjena ne staje u estetici. Vistabel se također koristi u oftalmologiji (liječenje strabizma i blefarospazma), neurologiji i pedijatriji.

Kandidati

Vistabel terapija bora lica prikladna je za sve osobe koje žele osvježiti svoj izgled, kojima su se procesom starenja spustili kapci i obrve i oni koji žele prevenirati nastajanje novih bora.

Priprema

Prije samog tretmana potrebno je napraviti detaljne konzultacije s našom dr. Jasenkom Pičman, vrhunskom stručnjakinjom u brojnim estetskim tretmanima pomlađivanja. Tijekom konzultacija savjetovat ćemo vas i odrediti točna područja aplikacije i koliko je jedinica preparata potrebno za željeni rezultat.

Na dogovoreni termin dođite bez šminke.

Tijek Zahvata

Nakon precizne identifikacije pozicije mišića, od strane naše dr. Pičman, medicinska sestra nanosi anestetsku kremu na područje koje će se tretirati kako bismo vam osigurali što ugodniji tretman. Aplikacija se izvodi vrlo tankom iglom kojom se mala količina preparata ubrizgava u precizno određene mišiće koji su svojim radom uzrokovali neželjene bore.

Tretman traje svega 10 do 15 minuta, a rezultati su vidljivi nakon 2-5 dana. Trajanje konačnog rezultata varira, ali najčešće je od 4 do 6 mjeseci.

Oporavak

Na mjestu uboda može se pojaviti blaga modrica koja će nestati kroz par dana. Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Cijena

Cijena tretmana u Poliklinici Vukas podrazumijeva cijenu preparata, pripremu i postupak tretmana te, ako je to potrebno, kontrolu.

U suradnji s bankama, Poliklinika Vukas osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu zahvata možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike OVDJE.

Tretman izvodi

  • dr. Jasenka PičmanDr. med. Jasenka Pičmanopći oftalmološki pregledi, očna pozadina, estetski tretmani licaSaznajte više
Vistabel terapija bora lica

Pošaljite nam upit

    Poliklinika Vukas
    Kako Vam možemo pomoći? Pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.